Gasiți un tren de la Bacău până la Câmpulung Moldovenesc

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 22,30 RON
Durata călătoriei 4 h 44 min
Călătorii pe zi 24
Prima plecare 05:40
Ultima plecare 20:12
Distanța 147 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Bacău la Câmpulung Moldovenesc pe virail.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Bacău la Câmpulung Moldovenesc. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Bacău la Câmpulung Moldovenesc?

În medie, bilete de tren de la Bacău la 46,04 RON de cost Câmpulung Moldovenesc, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 22,30 RON.

Ce companii deservesc ruta de la Bacău la Câmpulung Moldovenesc?

Pentru a ajunge la cu trenul Câmpulung Moldovenesc, vă puteți baza pe CFR Călători, doar un exemplu între toți partenerii noștri.

Trenuri din Bacău spre Câmpulung Moldovenesc

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Bacău la Câmpulung Moldovenesc programată?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 3 h Câmpulung Moldovenesc ultimul, dar, în medie, este nevoie de 4 h 44 min. Primul tren indreptat spre Câmpulung Moldovenesc ultimul la 05:40, în timp ce ultima părăsește Bacău la 20:12.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Câmpulung Moldovenesc ultimul ajungeti?

Trenurile spre pot pleca din Câmpulung Moldovenesc ultimul Bacău și Lespezi Bacău Hc și să ajungă la Câmpulung Est și Câmpulung Moldovenesc.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.