Gasiți un tren de la Bacău până la Constanţa

Începe de la
124,95 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

De la 124,95 RON

Mâine

De la 124,95 RON

2 Zile

De la 124,95 RON

Călătorie rapidă și ușoară de la Bacău la Constanţa cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bacău la Constanţa? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Bacău la Constanţa, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Bacău la Constanţa?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Bacău la Constanţa costă 75,57 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 146,27 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Bacău la Constanţa.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Bacău la Constanţa de la Train este de 298 km și durează 7 h 10 min. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:25 și ultima la 16:40. Este posibil să călătoriți de la Bacău la Constanţa cu Train pentru doar 75,57 RON sau până la 162,95 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,57 RON.

Cel mai bun preț 118,90 RON
Durata călătoriei 7 h 10 min
Conexiune pe zi 6
Cel mai mic pret 118,90 RON
Cel mai mare preț 162,95 RON
Prima Plecare 03:16
Ultima Plecare 16:40
Distanţă 298 km
Plecare Bacău
Sosire Constanţa
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Bacău la Constanţa

  Feb 03
  25.571
  Feb 04
  25.571
  Feb 05
  25.571
  Feb 06
  Detalii
  -2°
  Feb 07
  Detalii
  -3°
  Feb 08
  Detalii
  -3°
  Feb 09
  Detalii
  -2°
  Feb 10
  Detalii
  -2°
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  24.333
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Comparați prețul și biletele

 
Feb 03
Friday
124,95 RON
Feb 04
Saturday
124,95 RON
Feb 05
Sunday
124,95 RON
Feb 06
Monday
-2°
Detalii
Feb 07
Tuesday
-3°
Detalii
Feb 08
Wednesday
-3°
Detalii
Feb 09
Thursday
-2°
Detalii

Cel mai bun moment pentru a rezerva Bacău - Constanţa Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Bacău la Constanţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
85.215kg
Tren
4.186kg
Autobuz
20.332kg
Mașină
14.651kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Constanţa

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp va dura să merg de la Bacău la Constanţa cu trenul?

Călătoria între Bacău și Constanţa este lungă de vreo 299 km și de obicei durează aproximativ 7 h 10 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 5 h 8 min. Dacă încercați să ajungeți de la Bacău la Constanţa cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Bacău la Constanţa?

Prima călătorie a serii pleacă de la Bacău la 02:25. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 16:40. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Bacău și Constanţa. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Bacău la Constanţa?

Veți putea pleca din Bacău folosind stații precum Bacău și Bacau, Strada Gării. Acestea vă conectează cu stații care includ Constanța din Constanţa. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Bacău, fie în Constanţa, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Bacău spre Constanţa?

Ruta de la Bacău la Constanţa este deservită de furnizori care includ Infofer, Cfr Călători și . De la această listă de furnizori de transport, există până la 13 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Bacău de 6 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Bacău la Constanţa, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback