Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Bacău până la Iaşi

Starting from
17,60 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 20,70 RON
Transport Tren

Mâine

De la 19,70 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 19,70 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Descoperă

Călătoria dvs. de la Bacău la Iaşi cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Bacău la Iaşi. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Bacău la Iaşi?

În medie, un bilet de tren de la Bacău la Iaşi vă va costa 37,40 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 17,60 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Bacău la Iaşi transport tren

Cel mai bun preț 18,65 RON
Durata călătoriei 4 h 31 min
Călătorii pe zi 37
Prima plecare 03:25
Ultima plecare 02:57
Distanța 85 km
Plecare Bacău
Sosire Iaşi
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Bacău - Iaşi în fiecare zi

 
Azi
20,70 RON
24,36 RON
Mâine
20,70 RON
14,62 RON
În 2 zile
19,70 RON
24,36 RON
În 3 zile
19,70 RON
14,62 RON
În 4 zile
20,70 RON
29,23 RON
În 5 zile
20,70 RON
14,62 RON
În 6 zile
18,65 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
34
Transportatori
1
Prețul minim
17,60 RON
Prețul maxim
85,70 RON

Bacău - Iaşi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

18,65 RON

Data
Vineri 27 Mai 2022
CFR Călători-logo
Bacău - Iași
15:06 - 18:28
CFR Călători
3h 22min
CO2: 0.24kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Bacău la Iaşi cu trenul?

Distanța dintre Bacău și Iaşi este în jur de 86 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 4 h 26 min. Totuși, cele mai rapide rute între Bacău și Iaşi durează 1 h 58 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Bacău la Iaşi?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Bacău la Iaşi la 03:00. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 02:57. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Bacău la Iaşi cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Bacău la stații precum Bacău și Lespezi Bacău Hc. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Iaşi la următoarele stații: Iași, Remiza T. Socola H și Nicolina. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Bacău și Iaşi. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Bacău la Iaşi au loc în fiecare zi?

Ruta de la Bacău la Iaşi este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 40 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Bacău de 36 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Bacău la Iaşi, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 7 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 29 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
143 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback