Gasiți un tren de la Bacău până la Vereşti

Începe de la
22 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Bacău la Vereşti

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Bacău la Vereşti. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Bacău la Vereşti?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Bacău la Vereşti. Însă în medie veți plăti în jur de 36,11 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 18,35 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Bacău la Vereşti de la Train este de 120 km și durează 2 h 39 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 03:25 și ultima la 22:55. Este posibil să călătoriți de la Bacău la Vereşti cu Train pentru doar 18,35 RON sau până la 63,73 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 18,35 RON
Durata călătoriei 2 h 39 min
Conexiune pe zi 17
Cel mai mic pret 18,35 RON
Cel mai mare preț 63,73 RON
Prima Plecare 03:25
Ultima Plecare 22:55
Distanţă 120 km
Plecare Bacău
Sosire Vereşti
Transportatori Infofer, CFR Călători

Tren Bilete de la Bacău la Vereşti

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  Feb 07
  Detalii
  -2°
  Feb 08
  Detalii
  -2°
  Feb 09
  Detalii
  -2°
  Feb 10
  Detalii
  -1°
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  -2°
  Feb 15
  Detalii
  -1°
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Bacău - Vereşti Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Bacău la Vereşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
34.485kg
Tren
1.694kg
Autobuz
8.228kg
Mașină
5.929kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Vereşti

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât de lungă este călătoria de la Bacău la Vereşti cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Bacău la Vereşti, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Bacău și Vereşti vor termina călătoria în 1 h 23 min. În medie, vă va lua cam 2 h 39 min pentru a parcurge 121 km între Bacău și Vereşti.

Când sunt plecările de la Bacău la Vereşti?

În general, prima plecare a serii din Bacău va fi la 03:25, iar ultima plecare va fi la 22:55. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Bacău la Vereşti se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Bacău la Vereşti?

Puteți pleca din Bacău la stații precum Bacău și Lespezi Bacău Hc. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Vereşti la următoarele stații: Verești. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Bacău și Vereşti. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Bacău la Vereşti?

Ruta de la Bacău la Vereşti este deservită de furnizori care includ Infofer și Cfr Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 17 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Bacău de 17 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Bacău la Vereşti, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 10 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 7 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback