Gasiți un tren de la Baia Mare până la Crasna

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 68 RON
Durata călătoriei 18 h 55 min
Călătorii pe zi 14
Prima plecare: 00:45
Ultima plecare: 17:52
Distanța 74km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Baia Mare la Crasna pe virail.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Baia Mare la Crasna. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Trenurile de la Baia Mare la care companiile: Crasna se poate călători cu?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Baia Mare ruta trenului -. Crasna <.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Crasna?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Baia Mare la Crasna ultimul de 132,95 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Baia Mare pentru a putea fi în jur de Crasna 68,20 RON.

Trenuri din Baia Mare spre Crasna


Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Baia Mare și Crasna?

Puteți lua trenul spre Baia Mare la Crasna, care ajunge la Crasna.

Cât timp durează de la Baia Mare la și când Crasna trenurile plece?

Durata medie a călătoriei este 20 ore și 46 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 14 ore și 37 minute în Crasna. Primul tren pleacă de la Baia Mare la 00:03, iar ultimul pleacă la 05:03. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another