Tren Baia Mare - Letca prețuri de la 13,83RON

Începe de la
13,83RON
Descoperă

Baia Mare la Letca de la tren

Călătoria de la Baia Mare la Letca de la tren este de 36,9 km și durează 1 h 41 min. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:40 și ultima la 18:50. Este posibil să călătoriți de la Baia Mare la Letca cu tren pentru doar 13,83RON sau până la 32,69RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 13,83RON.

Cel mai bun preț 13,83RON
Durata călătoriei 1 h 41 min
Conexiune pe zi 4
Cel mai mic pret 13,83RON
Cel mai mare preț 32,69RON
Prima Plecare 06:40
Ultima Plecare 18:50
Distanţă 36,9 km
Plecare Baia Mare
Sosire Letca
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Baia Mare la Letca

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  24°
  Oct 01
  Detalii
  20°
  Oct 02
  Detalii
  20°
  Oct 03
  Detalii
  23°
  Oct 04
  Detalii
  22°
  Oct 05
  Detalii
  23°
  Oct 06
  Detalii
  17°
  Oct 07
  Detalii
  14°
  Oct 08
  Detalii
  15°
  Oct 09
  Detalii
  19°
  Oct 10
  Detalii
  19°
  Oct 11
  Detalii
  15°
  Oct 12
  Detalii
  12°
  Oct 13
  Detalii
  10°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Baia Mare la Letca

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Baia Mare la Letca? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Baia Mare la Letca, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Baia Mare la Letca
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Baia Mare la Letca.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Baia Mare la Letca, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Baia Mare la Letca.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Baia Mare la Letca

Cele mai ieftine bilete de tren Baia Mare - Letca pot fi găsite până la 11RON dacă aveți noroc sau 12RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 14RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Letca cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Letca, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Baia Mare la Letca
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Baia Mare la Letca cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Baia Mare la Letca Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
0.6kg
Autobuz
4.1kg
Zbor
162.4kg
Mașină
15.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Baia Mare la Letca cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Baia Mare și Letca sunt 0.6kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Baia Mare și Letca? Luând trenul între Baia Mare și Letca veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 161.8kg față de un zbor, 3.5kg față de autobuz și 15.1kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Baia Mare la Letca?
Un bilet de tren de la Baia Mare la Letca este de 21,01RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 13,83RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Baia Mare la Letca?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Baia Mare la Letca este de 13,83RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Baia Mare și Letca cu tren?
Distanța între Baia Mare și Letca este de 36,9 km.
Cât durează călătoria cu tren între Baia Mare și Letca?
Călătoria de la Baia Mare la Letca durează în medie 1 h 48 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 h 41 min.
Ce companii operează de la Baia Mare la Letca?
Ruta Baia Mare - Letca este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Baia Mare la Letca?
Ruta de la Baia Mare la Letca are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Baia Mare la Letca?
Primul tren de la Baia Mare la Letca pleacă la orele 06:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Baia Mare la Letca?
Ultimul tren de la Baia Mare la Letca pleacă la orele 18:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Baia Mare la Letca?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 13,83RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Baia Mare la Letca?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Baia Mare pentru a merge la Letca. Puteți merge de la Baia Mare și puteți ajunge la Letca.
Câte conexiuni directe merg de la Baia Mare la Letca?
Există în medie 4 de la Baia Mare pentru a merge la Letca.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Baia Mare și Letca?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Baia Mare și Letca este 1 h 41 min.
Există un tren direct de la Baia Mare la Letca?
Da, există un tren direct între Baia Mare și Letca.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Baia Mare la Letca?
Călătoria cu tren de la Baia Mare la Letca creează 0.6kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Baia Mare

Rute populare

Escapade de weekend de la Baia Mare

Alte destinații de la Baia Mare

Principalele rute spre Letca

Rute asemănătoare

Alte rute populare