Gasiți un tren de la Baia Mare până la Valea lui Mihai

Începe de la
14,84 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la Baia Mare la Valea lui Mihai cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Baia Mare la Valea lui Mihai. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Baia Mare la Valea lui Mihai cu trenul?

În medie, un bilet de tren de la Baia Mare la Valea lui Mihai vă va costa 33,37 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 14,84 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Baia Mare la Valea lui Mihai transport tren

Cel mai bun preț 14,84 RON
Durata călătoriei 3 h 40 min
Călătorii pe zi 3
Prima plecare 02:45
Ultima plecare 18:40
Distanța 108 km
Plecare Baia Mare
Sosire Valea lui Mihai
Transportatori Autogari, Infofer, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
3
Transportatori
3
Prețul minim
14,84 RON
Prețul maxim
48,14 RON

Baia Mare - Valea lui Mihai

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează să ajung de la Baia Mare la Valea lui Mihai cu trenul?

Distanța dintre Baia Mare și Valea lui Mihai este în jur de 109 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 3 h 40 min. Totuși, cele mai rapide rute între Baia Mare și Valea lui Mihai durează 2 h 14 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Baia Mare la Valea lui Mihai?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Baia Mare la Valea lui Mihai, care de obicei este la 02:45. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 18:40. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Baia Mare la Valea lui Mihai?

În Baia Mare, stațiile de plecare includ Baia Mare. Când veți sosi în Valea lui Mihai, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Valea lui Mihai. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Baia Mare la Valea lui Mihai?

Ruta de la Baia Mare la Valea lui Mihai este deservită de furnizori care includ Infofer, CFR Călători și . De la această listă de furnizori de transport, există până la 4 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Baia Mare de 3 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Baia Mare la Valea lui Mihai, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 2 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback