Train Illustration

Gasiți un tren de la Bâldana până la Piteşti

Starting from
11,63 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Bâldana la Piteşti cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bâldana la Piteşti? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Bâldana la Piteşti, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Bâldana la Piteşti?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Bâldana la Piteşti costă 11,63 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 11,63 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Bâldana la Piteşti.Bâldana la Piteşti transport tren

Cel mai bun preț 11,63 RON
Durata călătoriei 1 h 47 min
Călătorii pe zi 3
Prima plecare 09:08
Ultima plecare 00:20
Distanța 77 km
Plecare Bâldana
Sosire Piteşti
Transportatori Infofer, CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
3
Transportatori
2
Prețul minim
11,63 RON
Prețul maxim
11,63 RON

Bâldana - Piteşti

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează călătoria de la Bâldana la Piteşti cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Bâldana la Piteşti, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Bâldana și Piteşti vor termina călătoria în 1 h 46 min. În medie, vă va lua cam 1 h 47 min pentru a parcurge 78 km între Bâldana și Piteşti.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Bâldana la Piteşti?

În general, prima plecare a zilei din Bâldana va fi la 09:08, iar ultima plecare va fi la 00:20. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Bâldana la Piteşti se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Bâldana la Piteşti?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Bâldana de la următoarele stații: Bâldana hc. Sosind la Piteşti, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Pitești. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Piteşti.

Câte călătorii de la Bâldana la Piteşti au loc în fiecare zi?

Ruta de la Bâldana la Piteşti este deservită de furnizori care includ Infofer și CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 3 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Bâldana de 3 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Bâldana la Piteşti, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 3 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback