Gasiți un tren de la Baldovineşti, Județul Olt până la Sfântu Gheorghe, Județul Ialomiţa

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 40 RON
Durata călătoriei 10 h 28 min
Călătorii pe zi 20
Prima plecare: 05:09
Ultima plecare: 17:27
Distanța 223km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Baldovineşti, Județul Olt la Sfântu Gheorghe, Județul Ialomiţa.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Baldovineşti, Județul Olt la Sfântu Gheorghe, Județul Ialomiţa. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Baldovineşti, Județul Olt pentru a Sfântu Gheorghe, Județul Ialomiţa?

Pentru a ajunge la cu trenul Sfântu Gheorghe, Județul Ialomiţa, vă puteți baza pe Infofer, doar un exemplu între toți partenerii noștri.

Care este prețul biletelor de tren de la Baldovineşti, Județul Olt la Sfântu Gheorghe, Județul Ialomiţa?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Baldovineşti, Județul Olt la, de asemenea, doar Sfântu Gheorghe, Județul Ialomiţa 40,30 RON, în timp ce prețul mediu este 60,30 RON.

Trenuri din Baldovineşti, Județul Olt spre Sfântu Gheorghe, Județul Ialomiţa


Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Baldovineşti, Județul Olt la Sfântu Gheorghe, Județul Ialomiţa?

Trenurile pleacă Baldovineşti, Județul Olt din Baldovinesti și să ajungă la Sfintu Gheorghe.

Cât timp durează de la Baldovineşti, Județul Olt la și când Sfântu Gheorghe, Județul Ialomiţa trenurile plece?

În timp ce primul tren spre frunze la 05:05 Sfântu Gheorghe, Județul Ialomiţa ultimul, ultima este programată pentru 10:05. Durata medie a călătoriei este de 11 ore și 20 minute, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Sfântu Gheorghe, Județul Ialomiţa în 8 ore.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another