Gasiți un tren de la Balş până la București

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in București

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 42,90RON
Durata călătoriei 6 h 40 min
Călătorii pe zi 25
Prima plecare: 07:56
Ultima plecare: 23:25
Distanța 160km

bilete de tren ieftine de la Balş pe virail București.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Balş la o clipire București din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Balş pentru a București?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Balş la București oferite de CFR Călători.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către București?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Balş la București ultimul de 194,55 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Balş pentru a putea fi în jur de București 42,90 RON.

Prețul biletului Balş - București în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
23,76 RON Detalii 28,52 RON28,52 RON Detalii Detalii Detalii
42,90 RON42,90 RON58,15 RON58,15 RON Detalii Detalii Detalii

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Balş la București?

Trenurile să plece de la Bals și Balș Balş București ultimul și ajung în Bucuresti Obor, Bucuresti Baneasa, București Băneasa, București Obor și București Nord.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la București ultimul?

Primul tren spre 10:08 pleacă la ora București ultimul, în timp ce ultimul la 22:06. În medie, călătoria durează 8 ore și 39 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 6 ore și 52 minute București ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another