Gasiți un tren de la Balş până la București

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 42,90 RON
Durata călătoriei 7 h 29 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare 06:51
Ultima plecare 00:40
Distanța 160 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Balş la București pe virail.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru București. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Balş la București, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Balş la București?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Balş la București ultimul de 56,43 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Balş pentru a putea fi în jur de București 42,90 RON.

Ce companii deservesc ruta de la Balş la București?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Balş și București.

Prețul biletului - în fiecare zi

40,20 RON 24,36 RON Mai mult Mai mult 19,49 RON Mai mult Mai mult

Trenuri din Balş spre București

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Balş la București programată?

În timp ce primul tren spre frunze la 09:52 București ultimul, ultima este programată pentru 00:40. Durata medie a călătoriei este de 6 h 41 min, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să București în 3 h 48 min.

Ce stații face trenurile să plece de la București?

Trenurile să plece de la Balș Balş București ultimul și ajung în București Nord, București Obor și București Băneasa.

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.