• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Bălteni, Județul Olt până la Potcoava

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Potcoava

Călătoria dvs. de la Bălteni, Județul Olt la Potcoava cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Bălteni, Județul Olt la Potcoava. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Bălteni, Județul Olt la Potcoava transport tren

Distanța 10 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Bălteni, Județul Olt - Potcoava

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 8 h 47 min
Bălteni - Potcoava
00:04 - 15:17
84,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 5 min
Bălteni - Potcoava
09:01 - 21:06
96 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 9 h 42 min
Bălteni - Potcoava
17:18 - 07:36
108,90 RON

Cât durează să ajung de la Bălteni, Județul Olt la Potcoava cu trenul?

Călătoria de la Bălteni, Județul Olt la Potcoava cu trenul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 11 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

Când sunt plecările de la Bălteni, Județul Olt la Potcoava?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Bălteni, Județul Olt la Potcoava la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Bălteni, Județul Olt la Potcoava?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Bălteni, Județul Olt și Potcoava. Vă puteți începe călătoria în Bălteni, Județul Olt la stații precum Bălteni. Acestea se leagă de stații care includ Potcoava din Potcoava. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Bălteni, Județul Olt la Potcoava.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Bălteni, Județul Olt la Potcoava?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bălteni, Județul Olt la Potcoava. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.