Gasiți un tren de la Bârlad până la Focşani

Începe de la
31,60 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la Bârlad la Focşani cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Bârlad la Focşani. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Bârlad la Focşani?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Bârlad la Focşani. Însă în medie veți plăti în jur de 32,35 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 27,58 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Bârlad la Focşani de la Train este de 70 km și durează 1 h 27 min. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:50 și ultima la 20:05. Este posibil să călătoriți de la Bârlad la Focşani cu Train pentru doar 27,58 RON sau până la 33,10 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Durata călătoriei 1 h 27 min
Conexiune pe zi 4
Cel mai mare preț -∞ RON
Prima Plecare 02:42
Ultima Plecare 20:05
Distanţă 70 km
Plecare Bârlad
Sosire Focşani
Transportatori Infofer, RegioTrans,

Tren Bilete de la Bârlad la Focşani

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  -2°
  Feb 07
  Detalii
  -2°
  Feb 08
  Detalii
  -1°
  Feb 09
  Detalii
  -2°
  Feb 10
  Detalii
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Comparați prețul și biletele

 
Feb 03
Friday
Detalii
Feb 04
Saturday
Detalii
Feb 05
Sunday
Detalii
Feb 06
Monday
-2°
Detalii
Feb 07
Tuesday
-2°
Detalii
Feb 08
Wednesday
-1°
Detalii
Feb 09
Thursday
-2°
Detalii

Cel mai bun moment pentru a rezerva Bârlad - Focşani Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Bârlad la Focşani Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
20.235kg
Tren
0.994kg
Autobuz
4.828kg
Mașină
3.479kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Focşani

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp va dura să merg de la Bârlad la Focşani cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Bârlad la Focşani, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Bârlad și Focşani vor termina călătoria în 1 h 25 min. În medie, vă va lua cam 1 h 27 min pentru a parcurge 71 km între Bârlad și Focşani.

Când sunt plecările de la Bârlad la Focşani?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Bârlad la Focşani la 02:50. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 20:05. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Bârlad la Focşani?

În Bârlad, stațiile de plecare includ Bârlad. Când veți sosi în Focşani, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Focșani și Focșani, Bus Station/statie Autobuz. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Bârlad la Focşani?

Dacă vreți să ajungeți de la Bârlad la Focşani, puteți călători cu furnizori precum Infofer și Cfr Călători. Veți găsi un număr maxim de 4 plecări pe zi. În medie, sunt 4 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 4 călătorii directe între Bârlad și Focşani. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback