Train Illustration

Gasiți un tren de la Beclean până la Deda

Starting from
24,67 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Beclean la Deda

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Beclean la Deda. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Beclean la Deda?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Beclean la Deda. Însă în medie veți plăti în jur de 48,23 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 24,67 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Beclean la Deda transport tren

Cel mai bun preț 24,67 RON
Durata călătoriei 4 h 30 min
Călătorii pe zi 7
Prima plecare 05:54
Ultima plecare 00:40
Distanța 61 km
Plecare Beclean
Sosire Deda
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
7
Transportatori
3
Prețul minim
24,67 RON
Prețul maxim
89,76 RON

Beclean - Deda

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

30 RON

Data
Joi 15 Septembrie 2022
CFR Călători-logo
Beclean pe Someș - Deda
05:42 - 06:57
CFR Călători
1h 15min
CO2: 0.18kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Beclean la Deda cu trenul?

Călătoria între Beclean și Deda este lungă de vreo 61 km și de obicei durează aproximativ 4 h 30 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 h 14 min. Dacă încercați să ajungeți de la Beclean la Deda cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Beclean la Deda?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Beclean la Deda, care de obicei este la 05:54. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 00:40. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Beclean laDeda?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Beclean și Deda. Vă puteți începe călătoria în Beclean la stații precum Beclean pe Someș și Beclean Pe Olt H. Acestea se leagă de stații care includ Deda din Deda. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Beclean la Deda.

Câte călătorii de la Beclean la Deda au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Beclean la Deda folosind companii precum Infofer, CFR Călători și . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 7 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 7 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Beclean la Deda folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la Beclean la Deda în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback