Gasiți un tren de la Bistriţa până la Crasna

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 55 RON
Durata călătoriei 13 h 32 min
Călătorii pe zi 20
Prima plecare: 05:22
Ultima plecare: 21:20
Distanța 121km

bilete de tren ieftine de la Bistriţa pe virail Crasna.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Bistriţa la Crasna. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Ce companii de turism de la Bistriţa cu trenul până la Crasna?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Bistriţa la Crasna oferite de Infofer.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Crasna?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Bistriţa la Crasna ultimul de 70,38 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Bistriţa pentru a putea fi în jur de Crasna 55,40 RON.

Trenuri din Bistriţa spre Crasna


Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Stații care servesc linia de cale ferată Bistriţa - Crasna?

Trenurile spre va pleca de la Crasna ultimul Bistrita Fabrici H. și va ajunge la Crasna.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Bistriţa la Crasna programată?

Primul tren spre 08:04 pleacă la ora Crasna ultimul, în timp ce ultimul la 09:04. În medie, călătoria durează 13 ore și 11 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 12 ore și 42 minute Crasna ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another