Gasiți un tren de la Bistriţa până la Milişăuţi

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 56 RON
Durata călătoriei 13 h 12 min
Călătorii pe zi 2
Prima plecare: 07:30
Ultima plecare: 19:20
Distanța 134km

bilete de tren ieftine de la Bistriţa pe virail Milişăuţi.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Milişăuţi. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Bistriţa la Milişăuţi, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii pe care le ia de la Bistriţa cu trenul până la Milişăuţi?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, Infofer care deservesc Bistriţa ruta trenului -. Milişăuţi <.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Milişăuţi?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Bistriţa la Milişăuţi pentru 55,65 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 55,65 RON medie Milişăuţi ultimul.

Trenuri din Bistriţa spre Milişăuţi


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Bistriţa și Milişăuţi, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Bistriţa la Milişăuţi?

Puteți lua trenul spre Bistrita Nord la Milişăuţi, care ajunge la Milisauti.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Milişăuţi ultimul?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 12 ore și 34 minute Milişăuţi ultimul, dar, în medie, este nevoie de 13 ore și 12 minute. Primul tren indreptat spre Milişăuţi ultimul la 07:01, în timp ce ultima părăsește Bistriţa la 19:01.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another