Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Boldur până la Chevereşu Mare Starting from 3,90 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Chevereşu Mare

Descoperă

Călătoria dvs. de la Boldur la Chevereşu Mare cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Boldur la Chevereşu Mare? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Boldur la Chevereşu Mare?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Boldur la Chevereşu Mare. Însă în medie veți plăti în jur de 4,15 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 3,90 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Boldur la Chevereşu Mare transport tren

Cel mai bun preț 3,90 RON
Durata călătoriei 39 min
Călătorii pe zi 10
Prima plecare 07:21
Ultima plecare 22:50
Distanța 22 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
10
Transportatori
1
Prețul minim
3,90 RON
Prețul maxim
4,40 RON

Boldur - Chevereşu Mare

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 47 min
Sinia - Chevereș Hc
07:32 - 08:19
3,90 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 29 min
Sinia - Chevereș Hc
10:52 - 11:21
3,90 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 25 min
Sinia - Chevereș Hc
15:27 - 15:52
3,90 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 33 min
Sinia - Chevereș Hc
19:18 - 19:51
3,90 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 34 min
Sinia - Chevereș Hc
22:50 - 23:24
3,90 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 58 min
Boldur H - Chevereș Hc
07:21 - 08:19
4,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 39 min
Boldur H - Chevereș Hc
10:42 - 11:21
4,40 RON

Cât durează să ajung de la Boldur la Chevereşu Mare cu trenul?

Distanța dintre Boldur și Chevereşu Mare este în jur de 23 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 39 min. Totuși, cele mai rapide rute între Boldur și Chevereşu Mare durează 25 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Boldur la Chevereşu Mare?

Prima călătorie a zilei pornește de la Boldur la 07:21. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 22:50. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Boldur și Chevereşu Mare. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Boldur la Chevereşu Mare cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Boldur și Chevereşu Mare. Vă puteți începe călătoria în Boldur la stații precum Boldur H și Sinia. Acestea se leagă de stații care includ Chevereș Hc din Chevereşu Mare. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Boldur la Chevereşu Mare.

Câte călătorii zilnice există de la Boldur la Chevereşu Mare?

Dacă vreți să ajungeți de la Boldur la Chevereşu Mare, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 10 plecări pe zi. În medie, sunt 10 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 10 călătorii directe între Boldur și Chevereşu Mare. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Chevereşu Mare

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

157 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.