Gasiți un tren de la Boortmeerbeek până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 23,87 RON
Durata călătoriei 1 h 17 min
Călătorii pe zi 400
Prima plecare 07:07
Ultima plecare 00:48
Distanța 21 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Boortmeerbeek la Bruxelles pe virail.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Bruxelles. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Boortmeerbeek la Bruxelles, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Boortmeerbeek la Bruxelles?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Boortmeerbeek din 23,87 RON Bruxelles. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 25,38 RON.

Ce companii de turism de la Boortmeerbeek cu trenul până la Bruxelles?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Boortmeerbeek la Bruxelles oferite de SNCB.

Trenuri din Boortmeerbeek spre Bruxelles

Cât timp va dura de la Boortmeerbeek te la cu trenul și Bruxelles atunci când fac trenurile plece?

În medie, este nevoie de 1 h 17 min pentru a ajunge la cu trenul Bruxelles, dar va avea nevoie de 37 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 07:07, în timp ce ultima părăsește Boortmeerbeek la 00:48.

Ce stații face trenurile să plece de la Bruxelles?

Trenurile spre va pleca de la Bruxelles ultimul Hever și Hever Station [De Lijn] și va ajunge la Etterbeek, SIMONIS [STIB/MIVB], HANKAR [STIB/MIVB], Brux./Brus.-Schuman, MERODE [STIB/MIVB], Meiser, BOCKSTAEL [STIB/MIVB], SCHUMAN [STIB/MIVB], Schaarbeek Meiser Station [De Lijn], Bockstael, Simonis, MOORSLEDE [STIB/MIVB], Brussel Sint-Jan [De Lijn], Koekelberg Simonis [De Lijn], KEYM [STIB/MIVB], Sint-Joost-Ten-Node Kruidtuin [De Lijn] și Watermael / Watermaal.

Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.