• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Botoşani până la Constanţa Starting from 89,13 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Călătoria dvs. de la Botoşani la Constanţa cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Botoşani la Constanţa? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Botoşani la Constanţa, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Botoşani la Constanţa?

În medie, un bilet de tren de la Botoşani la Constanţa vă va costa 116,72 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 89,13 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Botoşani la Constanţa transport tren

Cel mai bun preț 97,35 RON
Durata călătoriei 10 h 16 min
Călătorii pe zi 3
Prima plecare 14:20
Ultima plecare 00:00
Distanța 425 km

Prețul biletului Botoşani - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
Mâine
În 2 zile
În 3 zile
În 4 zile
În 5 zile
În 6 zile
97,35 RON
97,35 RON
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
4
Transportatori
1
Prețul minim
89,13 RON
Prețul maxim
163,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 9 h 50 min
Botoșani - Constanța
00:00 - 09:50
97,35 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 8 min
Botoșani - Constanța
14:20 - 01:28
134,85 RON

Cât durează să ajung de la Botoşani la Constanţa cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Botoşani la Constanţa, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Botoşani și Constanţa vor termina călătoria în 8 h 43 min. În medie, vă va lua cam 11 h 4 min pentru a parcurge 426 km între Botoşani și Constanţa.

Când sunt plecările de la Botoşani la Constanţa?

Prima plecare zilnică de la Botoşani la Constanţa este la 14:21, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 00:00. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Botoşani și Constanţa. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Botoşani laConstanţa?

Puteți pleca din Botoşani la stații precum Botoșani. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Constanţa la următoarele stații: Constanța. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Botoşani și Constanţa. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Botoşani la Constanţa?

Veți putea să călătoriți de la Botoşani la Constanţa folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 4 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 5 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Botoşani la Constanţa folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Botoşani la Constanţa în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 4 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.