Tren Braşov - Brusturoasa prețuri de la 23,21RON

Începe de la
23,21RON
Descoperă

Braşov la Brusturoasa de la tren

Călătoria de la Braşov la Brusturoasa de la tren este de 106,8 km și durează 4 h 36 min. Există 14 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:49 și ultima la 00:52. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Brusturoasa cu tren pentru doar 23,21RON sau până la 130,61RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 23,21RON.

Cel mai bun preț 23,21RON
Durata călătoriei 4 h 36 min
Conexiune pe zi 14
Cel mai mic pret 23,21RON
Cel mai mare preț 130,61RON
Prima Plecare 04:49
Ultima Plecare 00:52
Distanţă 106,8 km
Plecare Braşov
Sosire Brusturoasa
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Braşov la Brusturoasa

  Sep 29
  Detalii
  25°
  Sep 30
  Detalii
  25°
  Oct 01
  Detalii
  23°
  Oct 02
  Detalii
  20°
  Oct 03
  Detalii
  21°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  22°
  Oct 06
  Detalii
  22°
  Oct 07
  Detalii
  17°
  Oct 08
  Detalii
  13°
  Oct 09
  Detalii
  18°
  Oct 10
  Detalii
  20°
  Oct 11
  Detalii
  18°
  Oct 12
  Detalii
  10°
  Oct 13
  Detalii
Departure date
Friday,Sep 29 2023
25°

Ajungeți de la Braşov la Brusturoasa cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Braşov la Brusturoasa? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Braşov la Brusturoasa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Brusturoasa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Brusturoasa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Brusturoasa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Braşov la Brusturoasa

Cele mai ieftine bilete de tren Braşov - Brusturoasa pot fi găsite până la 18RON dacă aveți noroc sau 20RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 23RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Brusturoasa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Brusturoasa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Braşov la Brusturoasa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Braşov la Brusturoasa cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Braşov la Brusturoasa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.3kg
Autobuz
15.0kg
Zbor
598.5kg
Mașină
57.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Braşov la Brusturoasa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Braşov și Brusturoasa sunt 2.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Braşov și Brusturoasa? Luând trenul între Braşov și Brusturoasa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 596.2kg față de un zbor, 12.7kg față de autobuz și 55.5kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Braşov la Brusturoasa?
Un bilet de tren de la Braşov la Brusturoasa este de 48,96RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 23,21RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Braşov la Brusturoasa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Braşov la Brusturoasa este de 23,21RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Brusturoasa cu tren?
Distanța între Braşov și Brusturoasa este de 106,8 km.
Cât durează călătoria cu tren între Braşov și Brusturoasa?
Călătoria de la Braşov la Brusturoasa durează în medie 6 h 38 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 h 36 min.
Ce companii operează de la Braşov la Brusturoasa?
Ruta Braşov - Brusturoasa este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Braşov la Brusturoasa?
Ruta de la Braşov la Brusturoasa are în medie 14 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Braşov la Brusturoasa?
Primul tren de la Braşov la Brusturoasa pleacă la orele 04:49. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Braşov la Brusturoasa?
Ultimul tren de la Braşov la Brusturoasa pleacă la orele 00:52. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Brusturoasa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 23,21RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Braşov la Brusturoasa?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Braşov pentru a merge la Brusturoasa. Puteți merge de la Brașov, Bartolomeu și Dârste și puteți ajunge la Brusturoasa Hc.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Braşov și Brusturoasa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Braşov și Brusturoasa este 4 h 36 min.
Există un tren direct de la Braşov la Brusturoasa?
Da, există un tren direct între Braşov și Brusturoasa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Braşov la Brusturoasa?
Călătoria cu tren de la Braşov la Brusturoasa creează 2.3kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Brusturoasa

Rute asemănătoare

Alte rute populare