Gasiți un tren de la Braşov până la Craiova

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 39,45RON
Durata călătoriei 9 h 40 min
Călătorii pe zi 369
Prima plecare: 02:32
Ultima plecare: 20:25
Distanța 205km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Braşov la Craiova.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Braşov la Craiova. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Ce companii deservesc ruta de la Braşov la Craiova?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Braşov la Craiova oferite de CFR Călători.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Braşov la Craiova?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Braşov la Craiova pentru 39,45 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 152,33 RON medie Craiova ultimul.

Prețul biletului Braşov - Craiova în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
47,05 RON47,05 RON44,55 RON Detalii Detalii Detalii Detalii
50 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Trenuri din Braşov spre Craiova


Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Braşov și Craiova?

Trenurile să plece de la Dirste, Brasov, Dârste, Brașov și Bartolomeu Braşov Craiova ultimul și ajung în Craiova și Craiova Triaj Hc.

Cât timp va dura de la Braşov te la cu trenul și Craiova atunci când fac trenurile plece?

Durata medie a călătoriei este 9 ore și 34 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 8 ore și 10 minute în Craiova. Primul tren pleacă de la Braşov la 03:03, iar ultimul pleacă la 20:02. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another