Train Illustration

Gasiți un tren de la Braşov până la Craiova

Starting from
7,70 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 63,60 RON
Transport Tren

Mâine

De la 63,60 RON
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Braşov la Craiova cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Braşov la Craiova? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Braşov la Craiova cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Braşov la Craiova. Însă în medie veți plăti în jur de 98,47 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 7,70 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Braşov la Craiova transport tren

Cel mai bun preț 53,20 RON
Durata călătoriei 8 h 25 min
Călătorii pe zi 54
Prima plecare 07:16
Ultima plecare 23:33
Distanța 205 km
Plecare Braşov
Sosire Craiova
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători, , Softrans, Astra Trans Carpatic

Prețul biletului Braşov - Craiova în fiecare zi

 
Azi
63,60 RON
Detalii
Mâine
63,60 RON
73,08 RON
În 2 zile
63,60 RON
53,60 RON
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
57,20 RON
Detalii
În 5 zile
59,60 RON
Detalii
În 6 zile
53,20 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
53
Transportatori
6
Prețul minim
7,70 RON
Prețul maxim
119,40 RON

Braşov - Craiova

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

53,20 RON

Data
Duminică 21 August 2022
CFR Călători-logo
Brașov - Craiova
04:05 - 13:14
CFR Călători
9h 9min
1 schimbări
CO2: 0.59kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la Braşov la Craiova cu trenul?

Distanța dintre Braşov și Craiova este în jur de 206 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 8 h 27 min. Totuși, cele mai rapide rute între Braşov și Craiova durează 5 h 43 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Braşov la Craiova?

Prima călătorie a zilei pornește de la Braşov la 06:58. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 23:33. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Braşov și Craiova. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Braşov laCraiova?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Braşov de la următoarele stații: Brașov, Bartolomeu și Dârste. Sosind la Craiova, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Craiova și Craiova Triaj Hc. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Craiova.

Câte călătorii de la Braşov la Craiova au loc în fiecare zi?

Ruta de la Braşov la Craiova este deservită de furnizori care includ Infofer, Autogari, CFR Călători, , Softrans și Astra Trans Carpatic. De la această listă de furnizori de transport, există până la 62 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Braşov de 54 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Braşov la Craiova, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 54 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
227 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback