Gasiți un tren de la Braşov până la Timişoara

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 70,85RON
Durata călătoriei 15 h 43 min
Călătorii pe zi 388
Prima plecare: 04:14
Ultima plecare: 23:50
Distanța 340km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Braşov la Timişoara.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Braşov la Timişoara. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Trenurile de la Braşov la care companiile: Timişoara se poate călători cu?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Braşov la Timişoara oferite de CFR Călători și Regio Călători.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Braşov la Timişoara?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Braşov la Timişoara pentru 70,85 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 249,93 RON medie Timişoara ultimul.

Prețul biletului Braşov - Timişoara în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
76,75 RON86,15 RON76,75 RON86,50 RON81,65 RON69,55 RON77,05 RON
Detalii 65 RON Detalii 59 RON Detalii Detalii Detalii

Trenuri din Braşov spre Timişoara


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Braşov și Timişoara, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Ce stații face trenurile să plece de la Timişoara?

Trenurile să plece de la Bartolomeu, Brașov și Dârste Braşov Timişoara ultimul și ajung în Timișoara Nord, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Sud, Timișoara C.E.T. și Timișoara Est.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Timişoara ultimul?

Primul tren spre 05:08 pleacă la ora Timişoara ultimul, în timp ce ultimul la 21:02. În medie, călătoria durează 15 ore și 36 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 13 ore și 37 minute Timişoara ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another