Tren Braşov - Valea lui Mihai prețuri de la 75,74RON

Începe de la
75,74RON
Descoperă

Braşov la Valea lui Mihai de la tren

Călătoria de la Braşov la Valea lui Mihai de la tren este de 336,0 km și durează 1 h 15 min. Există 13 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:55 și ultima la 00:55. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Valea lui Mihai cu tren pentru doar 75,74RON sau până la 157,93RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 75,74RON.

Cel mai bun preț 75,74RON
Durata călătoriei 1 h 15 min
Conexiune pe zi 13
Cel mai mic pret 75,74RON
Cel mai mare preț 157,93RON
Prima Plecare 01:55
Ultima Plecare 00:55
Distanţă 336,0 km
Plecare Braşov
Sosire Valea lui Mihai
Transportatori cfr_c_l_tori, CFR Calatori

Tren Bilete de la Braşov la Valea lui Mihai

  Sep 29
  Detalii
  25°
  Sep 30
  Detalii
  25°
  Oct 01
  Detalii
  23°
  Oct 02
  Detalii
  20°
  Oct 03
  Detalii
  21°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  22°
  Oct 06
  Detalii
  22°
  Oct 07
  Detalii
  17°
  Oct 08
  Detalii
  13°
  Oct 09
  Detalii
  18°
  Oct 10
  Detalii
  20°
  Oct 11
  Detalii
  18°
  Oct 12
  Detalii
  10°
  Oct 13
  Detalii
Departure date
Friday,Sep 29 2023
25°

Ajungeți de la Braşov la Valea lui Mihai cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Braşov la Valea lui Mihai? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Braşov la Valea lui Mihai, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Braşov la Valea lui Mihai
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Valea lui Mihai.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Valea lui Mihai, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Valea lui Mihai.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Braşov la Valea lui Mihai

Cele mai ieftine bilete de tren Braşov - Valea lui Mihai pot fi găsite până la 12RON dacă aveți noroc sau 80RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 97RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Valea lui Mihai cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Valea lui Mihai, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Braşov la Valea lui Mihai
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Braşov la Valea lui Mihai cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Braşov la Valea lui Mihai Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.6kg
Autobuz
30.2kg
Zbor
1,208.1kg
Mașină
116.5kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Braşov la Valea lui Mihai cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Braşov și Valea lui Mihai sunt 4.6kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Braşov și Valea lui Mihai? Luând trenul între Braşov și Valea lui Mihai veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 1,203.5kg față de un zbor, 25.6kg față de autobuz și 112.0kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Braşov la Valea lui Mihai?
Un bilet de tren de la Braşov la Valea lui Mihai este de 108,62RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 75,74RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Braşov la Valea lui Mihai?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Braşov la Valea lui Mihai este de 75,74RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Valea lui Mihai cu tren?
Distanța între Braşov și Valea lui Mihai este de 336,0 km.
Cât durează călătoria cu tren între Braşov și Valea lui Mihai?
Călătoria de la Braşov la Valea lui Mihai durează în medie 13 h 25 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 h 15 min.
Ce companii operează de la Braşov la Valea lui Mihai?
Ruta Braşov - Valea lui Mihai este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, cfr_c_l_tori, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Braşov la Valea lui Mihai?
Ruta de la Braşov la Valea lui Mihai are în medie 13 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Braşov la Valea lui Mihai?
Primul tren de la Braşov la Valea lui Mihai pleacă la orele 01:55. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Braşov la Valea lui Mihai?
Ultimul tren de la Braşov la Valea lui Mihai pleacă la orele 00:55. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Valea lui Mihai?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 75,74RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Braşov la Valea lui Mihai?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Braşov pentru a merge la Valea lui Mihai. Puteți merge de la Brașov, Bartolomeu și Dârste și puteți ajunge la Valea Lui Mihai.
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Valea lui Mihai?
Există în medie 1 de la Braşov pentru a merge la Valea lui Mihai.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Braşov și Valea lui Mihai?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Braşov și Valea lui Mihai este 1 h 15 min.
Există un tren direct de la Braşov la Valea lui Mihai?
Da, există un tren direct între Braşov și Valea lui Mihai.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Braşov la Valea lui Mihai?
Călătoria cu tren de la Braşov la Valea lui Mihai creează 4.6kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Braşov

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Valea lui Mihai

Rute asemănătoare

Alte rute populare