Gasiți un tren de la Bregenz până la Linz

Aceste companii de transport au încredere în noi


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Durata călătoriei 5 h 31 min
Călătorii pe zi 3
Prima plecare: 05:48
Ultima plecare: 07:40
Distanța 350km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Bregenz la Linz.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii de turism de la Bregenz cu trenul până la Linz?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Bregenz la Linz oferite de Oebb.

Ã-BB este compania națională austriacă, bine dezvoltat nu numai în ceea ce privește rutele regionale și naționale, dar, de asemenea, în ceea ce privește cele internaționale, cu conexiuni la țările vecine cu trenurile Railjet, Eurocity și Nightjet.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Bregenz la Linz?

Trenuri din Bregenz spre Linz


Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

Deoarece călătoria între Bregenz și relativ scurt Linz ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.

Ce stații face trenurile să plece de la Linz?

Trenurile spre va pleca de la Linz ultimul Bregenz Bahnhof și va ajunge la Linz/Donau Hbf.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Linz ultimul este călătoria?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 5 ore și 26 minute Linz ultimul, dar, în medie, este nevoie de 5 ore și 31 minute. Primul tren indreptat spre Linz ultimul la 05:09, în timp ce ultima părăsește Bregenz la 07:09.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another