Gasiți un tren de la Bruxelles până la Boortmeerbeek

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 23,87 RON
Durata călătoriei 1 h 15 min
Călătorii pe zi 316
Prima plecare 02:48
Ultima plecare 01:06
Distanța 21 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Bruxelles la Boortmeerbeek.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Bruxelles la o clipire Boortmeerbeek din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Boortmeerbeek?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Bruxelles din 23,87 RON Boortmeerbeek. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 25,97 RON.

Ce companii deservesc ruta de la Bruxelles la Boortmeerbeek?

Pentru a ajunge la cu trenul Boortmeerbeek, vă puteți baza pe SNCB, doar un exemplu între toți partenerii noștri.

Trenuri din Bruxelles spre Boortmeerbeek

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Boortmeerbeek ultimul?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 38 min Boortmeerbeek ultimul, dar, în medie, este nevoie de 1 h 15 min. Primul tren indreptat spre Boortmeerbeek ultimul la 02:48, în timp ce ultima părăsește Bruxelles la 01:06.

Stații care servesc linia de cale ferată Bruxelles - Boortmeerbeek?

Trenurile spre pot pleca din Boortmeerbeek ultimul Etterbeek, MEISER [STIB/MIVB], SIMONIS [STIB/MIVB], Koekelberg Simonis [De Lijn], KRUIDTUIN/BOTANIQUE [STIB/MIVB], Brux./Brus.-Schuman, ARCADEN/ARCADES [STIB/MIVB], BRILJANT/BRILLANT [STIB/MIVB], Watermael / Watermaal, Bockstael, Schaarbeek Meiser Station [De Lijn], Sint-Joost-Ten-Node Kruidtuin [De Lijn], SCHUMAN [STIB/MIVB], MERODE [STIB/MIVB], WATERMAAL STATION/WATERMAEL GARE [STIB/MIVB], Simonis și Meiser și să ajungă la Hever Station [De Lijn].

Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Bruxelles și Boortmeerbeek, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.