Gasiți un tren de la Bruxelles până la Jette

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 12,18 RON
Durata călătoriei 32 min
Călătorii pe zi 399
Prima plecare 01:07
Ultima plecare 01:04
Distanța 3 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Bruxelles la Jette pe virail.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Bruxelles la Jette?

În medie, bilete de tren de la Bruxelles la 12,18 RON de cost Jette, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 12,18 RON.

Ce companii deservesc ruta de la Bruxelles la Jette?

Pentru a ajunge la cu trenul Jette, vă puteți baza pe SNCB, doar un exemplu între toți partenerii noștri.

Trenuri din Bruxelles spre Jette

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Jette ultimul este călătoria?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 2 min Jette ultimul, dar, în medie, este nevoie de 32 min. Primul tren indreptat spre Jette ultimul la 01:07, în timp ce ultima părăsește Bruxelles la 01:04.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Jette ultimul ajungeti?

Puteți lua trenul spre Brux.-/ Brus-Centr., BOCKSTAEL [STIB/MIVB], SIMONIS [STIB/MIVB], STATION BOCKSTAEL/GARE DE BOCKSTAEL [STIB/MIVB], Brux./Brus.-Schuman, MOORSLEDE [STIB/MIVB], MERODE [STIB/MIVB], Mérode/Merode, Simonis, CENTRAAL STATION/GARE CENTRALE [STIB/MIVB], Meiser, Bockstael, Etterbeek, BIBLIOTHEEK/BIBLIOTHEQUE [STIB/MIVB], KAREL BOGAERD [STIB/MIVB], Delta, DELTA [STIB/MIVB], MEISER [STIB/MIVB], BRILJANT/BRILLANT [STIB/MIVB], SCHUMAN [STIB/MIVB], Sint-Joost-Ten-Node Kruidtuin [De Lijn], Brussel Sint-Jan [De Lijn], ROUPPE [STIB/MIVB], RADIUM [STIB/MIVB], KEYM [STIB/MIVB], Koekelberg Simonis [De Lijn], CONGRES [STIB/MIVB], Watermael / Watermaal și WATERMAAL STATION/WATERMAEL GARE [STIB/MIVB] la Jette, care ajunge la Jette, STATION JETTE/GARE DE JETTE [STIB/MIVB] și EUGENE TOUSSAINT [STIB/MIVB].

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.