Tren Bruxelles - Kortrijk prețuri de la 85,02 lei

Începe de la
85,02 lei

Bruxelles la Kortrijk de la tren

Călătoria de la Bruxelles la Kortrijk de la tren este de 76,24 km și durează 1 oră 32 min.. Există 48 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:18 și ultima la 23:52. Este posibil să călătoriți de la Bruxelles la Kortrijk cu tren pentru doar 85,02 lei sau până la 85,12 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 85,02 lei.

Cel mai mic pret85,02 lei
Durata călătoriei1 oră 32 min.
Conexiune pe zi48
Cel mai mic pret85,02 lei
Cel mai mare preț85,12 lei
Prima Plecare00:18
Ultima Plecare23:52
Distanţă76,24 km
PlecareBruxelles
SosireKortrijk
TransportatoriIc

Tren Bilete de la Brussels la Kortrijk

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Bruxelles la Kortrijk cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Bruxelles la Kortrijk. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Bruxelles la Kortrijk?

În medie, un bilet de tren de la Bruxelles la Kortrijk vă va costa 85,07 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 85,02 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bruxelles la Kortrijk. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Bruxelles la Kortrijk vă va costa 85,07 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Bruxelles la Kortrijk cu trenul?

Călătoria între Bruxelles și Kortrijk cu trenul este aproximativ 76,24 km. Vă va lua cam 1 oră 32 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Bruxelles și Kortrijk cu trenul durează de obicei 1 oră 32 min. pentru a acoperi o distanță de 76,24 km. Cea mai scurtă călătorie de la Bruxelles la Kortrijk vă va duce 1 oră 1 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Kortrijk, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Bruxelles laKortrijk?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Bruxelles și Kortrijk. Vă puteți începe călătoria în Bruxelles la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Kortrijk. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Bruxelles la Kortrijk.

Câte călătorii de la Bruxelles la Kortrijk sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Bruxelles la Kortrijk, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 48 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Bruxelles și Kortrijk. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 48 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bruxelles la Kortrijk. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Brussels la Kortrijk

Bilete ieftine de tren de la Bruxelles la Kortrijk
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bruxelles la Kortrijk.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bruxelles la Kortrijk, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bruxelles la Kortrijk.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Brussels la Kortrijk

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Kortrijk cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Kortrijk, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Bruxelles la Kortrijk Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
5.34kg
Autobuz
5.72kg
Zbor
15.25kg
Mașină
12.2kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Bruxelles la Kortrijk cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Bruxelles și Kortrijk sunt 5.34kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Bruxelles și Kortrijk? Luând trenul între Bruxelles și Kortrijk veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 9.91kg față de un zbor, 0.38kg față de autobuz și 6.86kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Bruxelles la Kortrijk?
Un bilet de tren de la Bruxelles la Kortrijk este de 85,07 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 85,02 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Bruxelles la Kortrijk?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Bruxelles la Kortrijk este de 85,02 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bruxelles și Kortrijk cu tren?
Distanța între Bruxelles și Kortrijk este de 76,24 km.
Cât durează călătoria cu tren între Bruxelles și Kortrijk?
Călătoria de la Bruxelles la Kortrijk durează în medie 1 oră 32 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 1 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Bruxelles la Kortrijk?
Ruta de la Bruxelles la Kortrijk are în medie 48 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Bruxelles la Kortrijk?
Primul tren de la Bruxelles la Kortrijk pleacă la orele 00:18. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Bruxelles la Kortrijk?
Ultimul tren de la Bruxelles la Kortrijk pleacă la orele 23:52. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bruxelles la Kortrijk?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 85,02 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Bruxelles la Kortrijk?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la Bruxelles pentru a merge la Kortrijk. Puteți merge de la Brussel, Arcaden, Bruxelles Gare du Nord, Brussel-Zuid, Bruxelles-Congres și Zaventem și puteți ajunge la Bissegem și Kortrijk (BE).
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Bruxelles și Kortrijk?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Bruxelles și Kortrijk este 1 oră 1 min..
Există un tren direct de la Bruxelles la Kortrijk?
Da, există un tren direct între Bruxelles și Kortrijk.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Bruxelles la Kortrijk?
Călătoria cu tren de la Bruxelles la Kortrijk creează 5.34kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bruxelles

Rute populare

Escapade de weekend de la Bruxelles

Rute internaționale din Bruxelles și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bruxelles

Rute asemănătoare

Alte rute populare