Gasiți un tren de la Bruxelles până la Melden

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Distanța 55 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Bruxelles la Melden.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii deservesc ruta de la Bruxelles la Melden?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Bruxelles la Melden oferite de .

Trenuri din Bruxelles spre Melden

Cât timp durează de la Bruxelles la și când Melden trenurile plece?

Primul tren spre pleacă la ora Melden ultimul, în timp ce ultimul la . Pentru a obține de la Bruxelles cu trenul până la Melden, veți avea nevoie de .

Ce stații face trenurile să plece de la Melden?

Trenurile spre va pleca de la Melden ultimul Brux.-/ Brus-Centr. și va ajunge la Melden Dorp [De Lijn].

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt