Tren București - Brebu prețuri de la 4,45RON

Începe de la
4,45RON
Descoperă

București la Brebu de la tren

Călătoria de la București la Brebu de la tren este de 341,9 km și durează 4 h 39 min. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:07 și ultima la 21:46. Este posibil să călătoriți de la București la Brebu cu tren pentru doar 4,45RON sau până la 148,06RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,45RON.

Cel mai bun preț 4,45RON
Durata călătoriei 4 h 39 min
Conexiune pe zi 8
Cel mai mic pret 4,45RON
Cel mai mare preț 148,06RON
Prima Plecare 04:07
Ultima Plecare 21:46
Distanţă 341,9 km
Plecare București
Sosire Brebu
Transportatori Transferoviar Calatori, CFR Calatori

Tren Bilete de la București la Brebu

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  27°
  Oct 01
  Detalii
  26°
  Oct 02
  Detalii
  25°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  26°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  Detalii
  27°
  Oct 08
  Detalii
  25°
  Oct 09
  Detalii
  26°
  Oct 10
  Detalii
  26°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  23°
  Oct 13
  Detalii
  19°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Ajungeți de la București la Brebu cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Brebu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la București la Brebu?

Prețurile biletelor de tren de la București la Brebu variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la București la Brebu vor costa 6,50RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 108,48RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la București la Brebu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Brebu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Brebu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Brebu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Brebu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la București la Brebu

Cele mai ieftine bilete de tren București - Brebu pot fi găsite până la 50RON dacă aveți noroc sau 86RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 107RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Brebu cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Brebu, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori and CFR Calatori de la București la Brebu
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Brebu cu tren.
Facilităţi Transferoviar Calatori CFR Calatori
Bagaje
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Aer condiționat

București la Brebu Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.0kg
Autobuz
26.4kg
Zbor
1,057.6kg
Mașină
102.0kg
Care sunt emisiile de CO2 de la București la Brebu cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între București și Brebu sunt 4.0kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între București și Brebu? Luând trenul între București și Brebu veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 1,053.6kg față de un zbor, 22.4kg față de autobuz și 98.0kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la București la Brebu?
Un bilet de tren de la București la Brebu este de 116,69RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,45RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la București la Brebu?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la București la Brebu este de 4,45RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Brebu cu tren?
Distanța între București și Brebu este de 341,9 km.
Cât durează călătoria cu tren între București și Brebu?
Călătoria de la București la Brebu durează în medie 11 h 45 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 h 39 min.
Ce companii operează de la București la Brebu?
Ruta București - Brebu este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la București la Brebu?
Ruta de la București la Brebu are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la București la Brebu?
Primul tren de la București la Brebu pleacă la orele 04:07. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la București la Brebu?
Ultimul tren de la București la Brebu pleacă la orele 21:46. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Brebu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,45RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la București la Brebu?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la București pentru a merge la Brebu. Puteți merge de la București Băneasa și Gara Bucureşti Nord și puteți ajunge la Brebu.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între București și Brebu?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între București și Brebu este 4 h 39 min.
Există un tren direct de la București la Brebu?
Da, există un tren direct între București și Brebu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la București la Brebu?
Călătoria cu tren de la București la Brebu creează 4.0kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Brebu

Rute asemănătoare

Alte rute populare