Gasiți un tren de la București până la Costineşti

Aceste companii de transport au încredere în noi


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 3,65RON
Durata călătoriei 5 h 51 min
Călătorii pe zi 84
Prima plecare: 03:15
Ultima plecare: 23:20
Distanța 208km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la București la Costineşti.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii de turism de la București cu trenul până la Costineşti?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu Regio Călători, Astra Trans Carpatic și CFR Călători, servind ruta trenului între București și Costineşti.

Care este prețul biletelor de tren de la București la Costineşti?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la București la, de asemenea, doar Costineşti 3,65 RON, în timp ce prețul mediu este 38,60 RON.

Prețul biletului București - Costineşti în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
30,40 RON30,40 RON30,40 RON Detalii Detalii Detalii Detalii
35 RON29 RON30 RON Detalii Detalii Detalii Detalii

Trenuri din București spre Costineşti


De la București la Costinești, cu trenurile prieteniei

Călătoria cu trenul București-Costinești e una extrem de obișnuită pentru mii și mii de turiști care merg vara pe litoralul României. Tineri, adolescenți și oameni de vârsta a doua aleg transportul feroviar pentru drumul lipsit de griji și pentru posibilitatea de socializare. În plus, trenurile pleacă din București la diferite momente ale zilei, existând opțiuni de călătorie pe timp de zi sau de noapte. În stațiunea Costinești, hotelurile și pensiunile sunt ușor accesibile pe jos, pentru că distanțele sunt mici, mai ales că la dispoziția turiștilor se află și taxiuri, ATV-uri sau biciclete. În timpul plimbărilor de seară pot fi vizitate epava vasului grecesc „Evanghelia”, eșuat în anii 1960, Obeliscul, înălțat chiar pe plajă, și lucrări de artă semnate de celebrii Ion Irimescu, Silvia Radu, Adina Țuculescu, etc. Seara e rezervată pentru discotecile în aer liber și terase.

Spre Cap Aurora, 2 Mai și Vama Veche

Atmosfera din Costinești trebuie să lase loc și de excursii scurte, de o zi, spre obiective din preajma stațiunii. Municipiul Constanța, cu monumente la tot pasul, se află la doar 31 de kilometri distanță, iar pentru a ajunge aici se poate apela la tren sau autobuz. Situate aproape sunt și aerodromul din Tuzla, farul localității și vechea geamie.

Mergând spre granița de sud a țării, sunt obligatorii popasurile în boema stațiune Vama Veche, pe plaja de la 2 Mai și cel în Peștera Limanu, toate la mai puțin de o oră distanță. Nu trebuie ocolită stațiunea Cap Aurora, unică prin golfurile și peninsulele construite și prin așezarea pe un promotoriu stâncos între Marea Neagră și Pădurea Comorova.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another