Gasiți un tren de la București până la Malu

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 12 RON
Durata călătoriei 3 h 19 min
Călătorii pe zi 8
Prima plecare 16:10
Ultima plecare 18:40
Distanța 72 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la București la Malu.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Cât costă biletele de tren de la București la Malu?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la București la Malu pentru 12 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 25,82 RON medie Malu ultimul.

Ce companii pe care le ia de la București cu trenul până la Malu?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între București și Malu.

Trenuri din București spre Malu

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la București la Malu programată?

Primul tren spre 16:10 pleacă la ora Malu ultimul, în timp ce ultimul la 18:40. În medie, călătoria durează 3 h 19 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 1 h 39 min Malu ultimul.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în București și Malu?

Trenurile pleacă București din București Nord, București Băneasa și București Obor și să ajungă la Malu hc.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între București și Malu, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.