• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la București până la Şărmăşag

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Şărmăşag

Ajungeți de la București la Şărmăşag cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Şărmăşag? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

București la Şărmăşag transport tren

Distanța 412 km

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 17 h 54 min
Bucuresti Nord - Sarmasag
07:05 - 00:59
102,35 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 39 min
Bucuresti Nord - Sarmasag
07:05 - 21:44
106,35 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 43 min
Bucuresti Nord - Sarmasag Hc
07:05 - 21:48
106,35 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 19 h 26 min
Bucuresti Nord - Sarmasag
22:05 - 17:31
106,80 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 19 h 45 min
Bucuresti Nord - Sarmasag Hc
22:05 - 17:50
106,80 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 19 h 2 min
Bucuresti Nord - Sarmasag
19:45 - 14:47
115,10 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 18 h 53 min
Bucuresti Nord - Sarmasag Hc
19:45 - 14:38
115,10 RON

Cât de lungă este călătoria de la București la Şărmăşag cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 412 km de la București la Şărmăşag. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la București la Şărmăşag ar putea să dureze mai mult de .

La ce oră sunt plecările de la București la Şărmăşag?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Şărmăşag la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la București la Şărmăşag cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bucuresti Nord. Sosind la Şărmăşag, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Sarmasag și Sarmasag Hc. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Şărmăşag.

Câte călătorii de la București la Şărmăşag sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Şărmăşag. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.