Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la București până la Teiuş

Starting from
66,15 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Teiuş

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Teiuş

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Teiuş? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la București la Teiuş?

În medie, un bilet de tren de la București la Teiuş vă va costa 83,71 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 66,15 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.București la Teiuş transport tren

Cel mai bun preț 66,15 RON
Durata călătoriei 9 h 32 min
Călătorii pe zi 14
Prima plecare 09:00
Ultima plecare 20:50
Distanța 273 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
14
Transportatori
1
Prețul minim
66,15 RON
Prețul maxim
135,40 RON

București - Teiuş

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

66,15 RON

Data
Joi 20 Ianuarie 2022
CFR Călători-logo
București Obor - Teiuș
08:35 - 20:56
CFR Călători
12h 21min
2 schimbări
CO2: 9.83kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 12 h 21 min
București Obor - Teiuș
10:35 - 22:56
66,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 12 h 28 min
București Obor - Teiuș
10:35 - 23:03
75,80 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 7 h 15 min
București Băneasa - Teiuș
15:41 - 22:56
78,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 8 h 22 min
București Băneasa - Teiuș
14:41 - 23:03
78,80 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 7 h 22 min
București Băneasa - Teiuș
15:41 - 23:03
78,80 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 10 h 29 min
București Obor - Teiuș
10:35 - 21:04
79,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 7 h 17 min
București Nord - Teiuș
08:08 - 15:25
79,30 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Teiuş cu trenul?

Călătoria de la București la Teiuş acoperă o distanță de 273 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 9 h 32 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 7 h 2 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Teiuş făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la București la Teiuş?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Teiuş la 09:00. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 20:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Teiuş?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între București și Teiuş. Vă puteți începe călătoria în București la stații precum București Băneasa, București Nord și București Obor. Acestea se leagă de stații care includ Teiuș din Teiuş. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la București la Teiuş.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Teiuş?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Teiuş, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 14 plecări pe zi. În medie, sunt 14 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 4 călătorii directe între București și Teiuş. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 10 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback