Gasiți un tren de la Buftea până la Nucet

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Nucet

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 9,50RON
Durata călătoriei 3 h 37 min
Călătorii pe zi 36
Prima plecare: 06:48
Ultima plecare: 18:49
Distanța 40km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Buftea la Nucet.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii de turism de la Buftea cu trenul până la Nucet?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, Infofer care deservesc Buftea ruta trenului -. Nucet <.

Care este prețul biletelor de tren de la Buftea la Nucet?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Buftea din 9,50 RON Nucet. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 18,20 RON.

Trenuri din Buftea spre Nucet


Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Stații care servesc linia de cale ferată Buftea - Nucet?

Trenurile pleacă Buftea din Buftea și să ajungă la Nucet.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Nucet ultimul este călătoria?

Primul tren spre 06:04 pleacă la ora Nucet ultimul, în timp ce ultimul la 08:04. În medie, călătoria durează 3 ore și 51 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 2 ore și 51 minute Nucet ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another