Gasiți un tren de la Buftea până la Nucet

Aceste companii de transport au încredere în noi


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Durata călătoriei 3 h 37 min
Călătorii pe zi 36
Prima plecare: 06:48
Ultima plecare: 18:49
Distanța 40km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Buftea la Nucet.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii de turism de la Buftea cu trenul până la Nucet?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, Infofer care deservesc Buftea ruta trenului -. Nucet <.

Care este prețul biletelor de tren de la Buftea la Nucet?

Trenuri din Buftea spre Nucet


Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Ce stații face trenurile să plece de la Nucet?

Trenurile să plece de la Buftea Buftea Nucet ultimul și ajung în Nucet.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Nucet ultimul?

În medie, este nevoie de 4 ore și 9 minute pentru a ajunge la cu trenul Nucet, dar va avea nevoie de 2 ore și 51 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 07:04, în timp ce ultima părăsește Buftea la 17:04.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another