Gasiți un tren de la Buhuşi până la Milişăuţi

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 20 RON
Durata călătoriei 7 h 10 min
Călătorii pe zi 8
Prima plecare: 06:04
Ultima plecare: 23:29
Distanța 130km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Buhuşi la Milişăuţi.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Milişăuţi. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Buhuşi la Milişăuţi, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii pe care le ia de la Buhuşi cu trenul până la Milişăuţi?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Buhuşi la Milişăuţi oferite de Infofer.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Buhuşi la Milişăuţi?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Buhuşi la, de asemenea, doar Milişăuţi 19,50 RON, în timp ce prețul mediu este 33,08 RON.

Trenuri din Buhuşi spre Milişăuţi


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt

Ce stații face trenurile să plece de la Milişăuţi?

Trenurile să plece de la Buhusi Buhuşi Milişăuţi ultimul și ajung în Milisauti.

Cât timp durează de la Buhuşi la și când Milişăuţi trenurile plece?

Primul tren spre 06:04 pleacă la ora Milişăuţi ultimul, în timp ce ultimul la 23:04. În medie, călătoria durează 7 ore și 39 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 3 ore și 53 minute Milişăuţi ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another