Gasiți un tren de la Buzău până la Cluj-Napoca

Începe de la
77,27 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Buzău la Cluj-Napoca cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Buzău la Cluj-Napoca. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Buzău la Cluj-Napoca?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Buzău la Cluj-Napoca costă 77,27 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 132,32 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Buzău la Cluj-Napoca.Buzău la Cluj-Napoca transport tren

Durata călătoriei 13 h 3 min
Călătorii pe zi 35
Prima plecare 02:55
Ultima plecare 20:50
Distanța 308 km
Plecare Buzău
Sosire Cluj-Napoca
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Prețul biletului Buzău - Cluj-Napoca în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
36
Transportatori
3
Prețul minim
77,27 RON
Prețul maxim
186,39 RON

Buzău - Cluj-Napoca

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Buzău la Cluj-Napoca cu trenul?

Distanța dintre Buzău și Cluj-Napoca este în jur de 308 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 12 h 59 min. Totuși, cele mai rapide rute între Buzău și Cluj-Napoca durează 10 h 51 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Buzău la Cluj-Napoca?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Buzău la Cluj-Napoca la 03:36. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 20:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Buzău la Cluj-Napoca?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Buzău și Cluj-Napoca. Vă puteți începe călătoria în Buzău la stații precum Buzău, Gara. Acestea se leagă de stații care includ Cluj Napoca, Cluj Napoca International Airport și Cluj Napoca Est din Cluj-Napoca. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Buzău la Cluj-Napoca.

Câte călătorii de la Buzău la Cluj-Napoca sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Buzău la Cluj-Napoca folosind companii precum Infofer, CFR Călători și . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 36 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 45 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Buzău la Cluj-Napoca folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Buzău la Cluj-Napoca în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 36 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback