Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Buzău până la Craiova

Starting from
37,30 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 47,80 RON
Transport Tren

Mâine

De la 47,80 RON
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Craiova

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Buzău la Craiova cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Buzău la Craiova. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Buzău la Craiova?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Buzău la Craiova costă 37,30 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 83,46 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Buzău la Craiova.Buzău la Craiova transport tren

Cel mai bun preț 47,80 RON
Durata călătoriei 7 h 36 min
Călătorii pe zi 33
Prima plecare 06:39
Ultima plecare 23:27
Distanța 257 km
Plecare Buzău
Sosire Craiova
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Buzău - Craiova în fiecare zi

 
Azi
47,80 RON
Mâine
47,80 RON
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
35
Transportatori
1
Prețul minim
37,30 RON
Prețul maxim
106,05 RON

Buzău - Craiova

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

47,80 RON

Data
Luni 16 Mai 2022
CFR Călători-logo
Buzău - Craiova
14:09 - 20:35
CFR Călători
6h 26min
1 schimbări
CO2: 0.74kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la Buzău la Craiova cu trenul?

Călătoria între Buzău și Craiova este lungă de vreo 257 km și de obicei durează aproximativ 7 h 32 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 5 h 23 min. Dacă încercați să ajungeți de la Buzău la Craiova cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Buzău la Craiova?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Buzău la Craiova, care de obicei este la 08:25. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 23:27. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Buzău la Craiova cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Buzău și Craiova. Vă puteți începe călătoria în Buzău la stații precum Buzău și Buzău Sud. Acestea se leagă de stații care includ Craiova și Craiova Triaj Hc din Craiova. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Buzău la Craiova.

Câte călătorii de la Buzău la Craiova sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Buzău la Craiova poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 34 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 42 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Buzău la Craiova. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Buzău la Craiova variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 34 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
129 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback