Gasiți un tren de la Buzău până la Nucet

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Nucet

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 24,80RON
Durata călătoriei 5 h 45 min
Călătorii pe zi 66
Prima plecare: 03:21
Ultima plecare: 17:16
Distanța 109km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Buzău la Nucet.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Buzău la o clipire Nucet din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Buzău pentru a Nucet?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, Infofer care deservesc Buzău ruta trenului -. Nucet <.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Nucet?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Buzău din 24,80 RON Nucet. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 40,70 RON.

Trenuri din Buzău spre Nucet


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.

Ce stații face trenurile să plece de la Nucet?

Trenurile spre pot pleca din Nucet ultimul Buzau Sud și să ajungă la Nucet.

Cât timp durează de la Buzău la și când Nucet trenurile plece?

Primul tren spre 07:02 pleacă la ora Nucet ultimul, în timp ce ultimul la 13:02. În medie, călătoria durează 7 ore, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 5 ore și 45 minute Nucet ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another