Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Buzău până la Predeal

Starting from
4,10 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Predeal

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Buzău la Predeal

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Buzău la Predeal? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Buzău la Predeal, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Buzău la Predeal?

Când călătoriți de la Buzău la Predeal, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 53,69 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 4,10 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Buzău la Predeal transport tren

Cel mai bun preț 4,10 RON
Durata călătoriei 4 h 31 min
Călătorii pe zi 29
Prima plecare 06:05
Ultima plecare 21:50
Distanța 106 km
Plecare Buzău
Sosire Predeal
Transportatori Autogari, Infofer, CFR Călători, , Regio Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
29
Transportatori
1
Prețul minim
4,10 RON
Prețul maxim
89 RON

Buzău - Predeal

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

20,25 RON

Data
Luni 20 Iunie 2022
CFR Călători-logo
Buzău - Predeal
16:45 - 21:18
CFR Călători
4h 33min
1 schimbări
CO2: 0.31kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Buzău la Predeal cu trenul?

Călătoria între Buzău și Predeal este lungă de vreo 107 km și de obicei durează aproximativ 4 h 31 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 h 29 min. Dacă încercați să ajungeți de la Buzău la Predeal cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Buzău la Predeal?

Prima călătorie a zilei pornește de la Buzău la 06:05. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 21:50. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Buzău și Predeal. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Buzău la Predeal?

În Buzău, stațiile de plecare includ Buzău și Buzău Sud. Când veți sosi în Predeal, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Predeal. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Buzău la Predeal sunt în fiecare zi?

Ruta de la Buzău la Predeal este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 31 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Buzău de 29 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Buzău la Predeal, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 28 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback