Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Călăraşi până la Constanţa Starting from 16,50 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Descoperă

Călătoria dvs. de la Călăraşi la Constanţa cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Călăraşi la Constanţa? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Călăraşi la Constanţa, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Călăraşi la Constanţa?

În medie, un bilet de tren de la Călăraşi la Constanţa vă va costa 32,23 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 16,50 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Călăraşi la Constanţa transport tren

Cel mai bun preț 18,30 RON
Durata călătoriei 2 h 27 min
Călătorii pe zi 10
Prima plecare 07:33
Ultima plecare 22:03
Distanța 107 km

Prețul biletului Călăraşi - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
18,30 RON
9,74 RON
Mâine
18,30 RON
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
11
Transportatori
1
Prețul minim
16,50 RON
Prețul maxim
35,65 RON

Călăraşi - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

Data
Marți 7 Decembrie 2021
CFR Călători-logo
Călărași Nord - Constanța
05:41 - 08:31
CFR Călători
2h 50min
CO2: 3.84kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 2 h 50 min
Călărași Nord - Constanța
07:41 - 10:31
18,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 2 h 58 min
Călărași Sud - Constanța
07:33 - 10:31
20,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 1 h 58 min
Călărași Nord - Constanța
09:33 - 11:31
35,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 1 h 49 min
Călărași Nord - Constanța
16:28 - 18:17
35,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 2 h 54 min
Călărași Nord - Constanța
18:38 - 21:32
35,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 2 h 25 min
Călărași Nord - Constanța
22:03 - 00:28
35,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 2 h 6 min
Călărași Sud - Constanța
09:25 - 11:31
35,65 RON

Cât durează să ajung de la Călăraşi la Constanţa cu trenul?

Călătoria între Călăraşi și Constanţa cu trenul durează de obicei 2 h 27 min pentru a acoperi o distanță de 107 km. Cea mai scurtă călătorie de la Călăraşi la Constanţa vă va duce 1 h 47 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Constanţa, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la Călăraşi la Constanţa?

Prima plecare zilnică de la Călăraşi la Constanţa este la 07:37, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 22:03. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Călăraşi și Constanţa. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Călăraşi la Constanţa cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Călăraşi la stații precum Călărași Nord și Călărași Sud. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Constanţa la următoarele stații: Constanța. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Călăraşi și Constanţa. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Călăraşi la Constanţa sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Călăraşi la Constanţa poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 11 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 16 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Călăraşi la Constanţa. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Călăraşi la Constanţa variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 9 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Constanţa

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

157 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.