Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Călăraşi până la Satu Mare

Starting from
108,60 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Satu Mare

Descoperă

Călătoria dvs. de la Călăraşi la Satu Mare cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Călăraşi la Satu Mare. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Călăraşi la Satu Mare?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Călăraşi la Satu Mare costă 108,60 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 141,44 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Călăraşi la Satu Mare.Călăraşi la Satu Mare transport tren

Cel mai bun preț 108,60 RON
Durata călătoriei 22 h 32 min
Călătorii pe zi 14
Prima plecare 17:18
Ultima plecare 22:00
Distanța 526 km
Plecare Călăraşi
Sosire Satu Mare
Transportatori Autogari, Infofer, CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
14
Transportatori
1
Prețul minim
108,60 RON
Prețul maxim
185 RON

Călăraşi - Satu Mare

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează călătoria de la Călăraşi la Satu Mare cu trenul?

Călătoria de la Călăraşi la Satu Mare acoperă o distanță de 526 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 22 h 32 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 10 h 11 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Călăraşi la Satu Mare făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Călăraşi la Satu Mare?

Prima călătorie a zilei pornește de la Călăraşi la 17:18. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 22:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Călăraşi și Satu Mare. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Călăraşi la Satu Mare?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Călăraşi și Satu Mare. Vă puteți începe călătoria în Călăraşi la stații precum Călărași Nord și Călărași Sud. Acestea se leagă de stații care includ Satu Mare și Satu Mare Sud din Satu Mare. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Călăraşi la Satu Mare.

Câte călătorii de la Călăraşi la Satu Mare au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Călăraşi la Satu Mare folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 14 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 14 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Călăraşi la Satu Mare folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Călăraşi la Satu Mare în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 14 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback