Train Illustration

Gasiți un tren de la Călăraşi până la Timişoara

Starting from
90,71 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Călăraşi la Timişoara cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Călăraşi la Timişoara. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Călăraşi la Timişoara?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Călăraşi la Timişoara. Însă în medie veți plăti în jur de 134,67 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 90,71 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Călăraşi la Timişoara transport tren

Cel mai bun preț 90,71 RON
Durata călătoriei 18 h 40 min
Călătorii pe zi 38
Prima plecare 07:33
Ultima plecare 23:00
Distanța 509 km
Plecare Călăraşi
Sosire Timişoara
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
38
Transportatori
3
Prețul minim
90,71 RON
Prețul maxim
155,85 RON

Călăraşi - Timişoara

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

126 RON

Data
Sâmbătă 1 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
Călărași Sud - Timișoara Sud
19:52 - 16:36
CFR Călători
20h 44min
3 schimbări
CO2: 1.46kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Călăraşi la Timişoara cu trenul?

Călătoria de la Călăraşi la Timişoara acoperă o distanță de 509 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 18 h 40 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 11 h 54 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Călăraşi la Timişoara făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Călăraşi la Timişoara?

Prima călătorie a zilei pornește de la Călăraşi la 07:33. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 23:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Călăraşi și Timişoara. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Călăraşi laTimişoara?

Puteți pleca din Călăraşi la stații precum Călărași Nord și Călărași Sud. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Timişoara la următoarele stații: Timișoara Est, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Sud, Timișoara C.E.T. și Timișoara Nord. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Călăraşi și Timişoara. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Călăraşi la Timişoara au loc în fiecare zi?

Ruta de la Călăraşi la Timişoara este deservită de furnizori care includ Infofer, CFR Călători și . De la această listă de furnizori de transport, există până la 40 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Călăraşi de 38 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Călăraşi la Timişoara, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 38 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback