Gasiți un tren de la Câmpina până la București

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 12,70 RON
Durata călătoriei 1 h 28 min
Călătorii pe zi 24
Prima plecare 07:10
Ultima plecare 23:55
Distanța 83 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Câmpina la București.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Câmpina la București?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Câmpina la București pentru 12,70 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 27,24 RON medie București ultimul.

Ce companii pe care le ia de la Câmpina cu trenul până la București?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Câmpina și București.

Prețul biletului - în fiecare zi

14,62 RON 8,53 RON 9,74 RON Mai mult 25,58 RON Mai mult Mai mult

Trenuri din Câmpina spre București

La ce oră trenurile de concediu și cât timp București ultimul este călătoria?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 1 h București ultimul, dar, în medie, este nevoie de 1 h 28 min. Primul tren indreptat spre București ultimul la 07:10, în timp ce ultima părăsește Câmpina la 23:55.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Câmpina și București?

Trenurile spre va pleca de la București ultimul Câmpina și va ajunge la București Nord, București Băneasa și București Obor.

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt