Gasiți un tren de la Câmpulung Moldovenesc până la Bacău

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 46,75 RON
Durata călătoriei 9 h 5 min
Călătorii pe zi 16
Prima plecare 05:42
Ultima plecare 01:32
Distanța 147 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Câmpulung Moldovenesc la Bacău pe virail.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Câmpulung Moldovenesc la Bacău?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Câmpulung Moldovenesc la Bacău ultimul de 51,85 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Câmpulung Moldovenesc pentru a putea fi în jur de Bacău 24,09 RON.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Câmpulung Moldovenesc pentru a Bacău?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Câmpulung Moldovenesc și Bacău.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii 46,75 RON Detalii

Trenuri din Câmpulung Moldovenesc spre Bacău

Cât timp va dura de la Câmpulung Moldovenesc te la cu trenul și Bacău atunci când fac trenurile plece?

În timp ce primul tren spre frunze la 05:39 Bacău ultimul, ultima este programată pentru 01:32. Durata medie a călătoriei este de 8 h 35 min, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Bacău în 3 h 13 min.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Bacău ultimul ajungeti?

Trenurile spre va pleca de la Bacău ultimul Câmpulung Moldovenesc și Câmpulung Est și va ajunge la Bacău și Lespezi Bacău Hc.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.