Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Caracal până la Iaşi

Starting from
80,85 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Descoperă

Călătoria dvs. de la Caracal la Iaşi cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Caracal la Iaşi? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Caracal la Iaşi?

Când călătoriți de la Caracal la Iaşi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 117,18 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 80,85 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Caracal la Iaşi transport tren

Cel mai bun preț 80,85 RON
Durata călătoriei 10 h 52 min
Călătorii pe zi 20
Prima plecare 06:24
Ultima plecare 21:20
Distanța 423 km
Plecare Caracal
Sosire Iaşi
Transportatori Infofer, Autogari, , CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
20
Transportatori
1
Prețul minim
80,85 RON
Prețul maxim
127,70 RON

Caracal - Iaşi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

104,70 RON

Data
Vineri 13 Mai 2022
CFR Călători-logo
Caracal - Iași
08:18 - 18:13
CFR Călători
9h 55min
1 schimbări
CO2: 1.21kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Caracal la Iaşi cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Caracal la Iaşi, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Caracal și Iaşi vor termina călătoria în 8 h 39 min. În medie, vă va lua cam 10 h 52 min pentru a parcurge 423 km între Caracal și Iaşi.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Caracal la Iaşi?

Prima plecare zilnică de la Caracal la Iaşi este la 06:24, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 21:20. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Caracal și Iaşi. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Caracal la Iaşi?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Caracal și Iaşi. Vă puteți începe călătoria în Caracal la stații precum Caracal. Acestea se leagă de stații care includ Iași, Nicolina și Remiza T. Socola H din Iaşi. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Caracal la Iaşi.

Câte călătorii de la Caracal la Iaşi au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Caracal la Iaşi folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 20 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 24 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Caracal la Iaşi folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Caracal la Iaşi în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 20 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
199 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback