Train Illustration

Gasiți un tren de la Cernavodă până la Feteşti

Starting from
3,76 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la Cernavodă la Feteşti cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Cernavodă la Feteşti? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Cernavodă la Feteşti?

Prețurile biletelor de tren de la Cernavodă la Feteşti variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Cernavodă la Feteşti vor costa 3,76 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 12,46 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Cernavodă la Feteşti transport tren

Cel mai bun preț 3,76 RON
Durata călătoriei 16 min
Călătorii pe zi 17
Prima plecare 09:11
Ultima plecare 00:56
Distanța 15 km
Plecare Cernavodă
Sosire Feteşti
Transportatori Infofer, CFR Călători, Astra Trans Carpatic

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
17
Transportatori
3
Prețul minim
3,76 RON
Prețul maxim
15,05 RON

Cernavodă - Feteşti

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

5 RON

Data
Joi 29 Septembrie 2022
CFR Călători-logo
Cernavodă Pod - Fetești
20:16 - 20:41
CFR Călători
25min
CO2: 0.04kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Cernavodă la Feteşti cu trenul?

Călătoria de la Cernavodă la Feteşti acoperă o distanță de 15 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 16 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 13 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Cernavodă la Feteşti făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Cernavodă la Feteşti?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Cernavodă la Feteşti la 09:11. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 00:56. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Cernavodă la Feteşti?

În Cernavodă, stațiile de plecare includ Cernavodă Pod. Când veți sosi în Feteşti, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Fetești. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Cernavodă la Feteşti?

Ruta de la Cernavodă la Feteşti este deservită de furnizori care includ Infofer, CFR Călători și Astra Trans Carpatic. De la această listă de furnizori de transport, există până la 25 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Cernavodă de 17 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Cernavodă la Feteşti, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 17 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback