Gasiți un tren de la Charleroi până la Farciennes

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 12,18 RON
Durata călătoriei 36 min
Călătorii pe zi 395
Prima plecare 06:13
Ultima plecare 23:59
Distanța 7 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Charleroi la Farciennes.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Charleroi la Farciennes. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Charleroi la Farciennes?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Charleroi la, de asemenea, doar Farciennes 12,18 RON, în timp ce prețul mediu este 12,81 RON.

Ce companii pe care le ia de la Charleroi cu trenul până la Farciennes?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Charleroi la Farciennes oferite de SNCB.

Trenuri din Charleroi spre Farciennes

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Charleroi la Farciennes programată?

În medie, este nevoie de 36 min pentru a ajunge la cu trenul Farciennes, dar va avea nevoie de 7 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 06:13, în timp ce ultima părăsește Charleroi la 23:59.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Charleroi și Farciennes?

Trenurile să plece de la CHARLEROI Sud [TEC], ROUX S.N.C.B. [TEC], COUILLET Centre [TEC], ANDERLUES Jonction [TEC], Couillet, Charleroi-Sud / Charleroi-Zuid, CHARLEROI Ouest (M) [TEC], Charleroi-Ouest / Charleroi-West, Lodelinsart, Marchienne-au-Pont, CHARLEROI Place De La Digue [TEC], Marchienne-Zone, ROUX Rue De Heigne [TEC] și LODELINSART Jonet [TEC] Charleroi Farciennes ultimul și ajung în FARCIENNES Etoile [TEC], FARCIENNES Rue Amion [TEC], Farciennes și Le Campinaire.

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.