Gasiți un tren de la Ciochina până la Slatina-Timiş

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 67 RON
Durata călătoriei 12 h 53 min
Călătorii pe zi 4
Prima plecare: 06:35
Ultima plecare: 17:27
Distanța 384km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Ciochina la Slatina-Timiş.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii de turism de la Ciochina cu trenul până la Slatina-Timiş?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Ciochina la Slatina-Timiş oferite de Infofer.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Ciochina la Slatina-Timiş?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Ciochina la, de asemenea, doar Slatina-Timiş 66,50 RON, în timp ce prețul mediu este 70,98 RON.

Trenuri din Ciochina spre Slatina-Timiş


Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Deoarece călătoria între Ciochina și relativ scurt Slatina-Timiş ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Ciochina și Slatina-Timiş?

Trenurile pleacă Ciochina din Ciochina Hc și să ajungă la Slatina Timis.

Cât timp durează de la Ciochina la și când Slatina-Timiş trenurile plece?

În medie, este nevoie de 13 ore pentru a ajunge la cu trenul Slatina-Timiş, dar va avea nevoie de 11 ore și 56 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 06:03, în timp ce ultima părăsește Ciochina la 17:03.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another