Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Ciucea până la Râmnicu Vâlcea

Starting from
65,65 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Râmnicu Vâlcea

Descoperă

Călătoria de la Ciucea la Râmnicu Vâlcea cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ciucea la Râmnicu Vâlcea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Ciucea la Râmnicu Vâlcea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Ciucea la Râmnicu Vâlcea?

Când călătoriți de la Ciucea la Râmnicu Vâlcea, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 84,49 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 65,65 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Ciucea la Râmnicu Vâlcea transport tren

Cel mai bun preț 65,65 RON
Durata călătoriei 13 h 16 min
Călătorii pe zi 11
Prima plecare 10:25
Ultima plecare 00:57
Distanța 238 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
11
Transportatori
1
Prețul minim
65,65 RON
Prețul maxim
135,85 RON

Ciucea - Râmnicu Vâlcea

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 9 h 24 min
Ciucea - Râmnicu Vâlcea Nord H
23:47 - 14:23
67,05 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 11 h 38 min
Ciucea - Râmnicu Vâlcea
23:47 - 12:09
69,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 11 h 49 min
Ciucea - Râmnicu Vâlcea Nord H
10:25 - 22:14
73,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 10 h 51 min
Ciucea - Râmnicu Vâlcea
10:25 - 21:16
76,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 12 h 48 min
Ciucea - Râmnicu Vâlcea
00:57 - 12:09
76,80 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 9 h 48 min
Ciucea - Râmnicu Vâlcea
14:29 - 00:17
78,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 13 h 52 min
Ciucea - Râmnicu Vâlcea
10:25 - 00:17
80,30 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Ciucea la Râmnicu Vâlcea cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Ciucea la Râmnicu Vâlcea, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Ciucea și Râmnicu Vâlcea vor termina călătoria în 7 h 57 min. În medie, vă va lua cam 13 h 16 min pentru a parcurge 238 km între Ciucea și Râmnicu Vâlcea.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Ciucea la Râmnicu Vâlcea?

În general, prima plecare a zilei din Ciucea va fi la 10:25, iar ultima plecare va fi la 00:57. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Ciucea la Râmnicu Vâlcea se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Ciucea la Râmnicu Vâlcea?

Veți putea pleca din Ciucea folosind stații precum Ciucea. Acestea vă conectează cu stații care includ Râmnicu Vâlcea Nord H și Râmnicu Vâlcea din Râmnicu Vâlcea. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Ciucea, fie în Râmnicu Vâlcea, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Ciucea la Râmnicu Vâlcea?

Ruta de la Ciucea la Râmnicu Vâlcea este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 11 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Ciucea de 11 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Ciucea la Râmnicu Vâlcea, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback