Train Illustration

Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Brăila

Starting from
103,85 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 141,65 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Brăila

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Cluj-Napoca la Brăila? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Cluj-Napoca la Brăila?

Prețurile biletelor de tren de la Cluj-Napoca la Brăila variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Cluj-Napoca la Brăila vor costa 103,85 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 161,61 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Cluj-Napoca la Brăila transport tren

Cel mai bun preț 141,65 RON
Durata călătoriei 16 h 8 min
Călătorii pe zi 18
Prima plecare 03:36
Ultima plecare 01:28
Distanța 377 km
Plecare Cluj-Napoca
Sosire Brăila
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Prețul biletului Cluj-Napoca - Brăila în fiecare zi

 
Azi
141,65 RON
102,32 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
17
Transportatori
3
Prețul minim
103,85 RON
Prețul maxim
185,85 RON

Cluj-Napoca - Brăila

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

141,65 RON

Data
Marți 16 August 2022
CFR Călători-logo
Cluj Napoca - Brăila
22:28 - 15:17
CFR Călători
16h 49min
2 schimbări
CO2: 1.08kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Cluj-Napoca la Brăila cu trenul?

Călătoria de la Cluj-Napoca la Brăila acoperă o distanță de 378 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 16 h 12 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 11 h 58 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Cluj-Napoca la Brăila făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Cluj-Napoca la Brăila?

Prima călătorie a serii pleacă de la Cluj-Napoca la 03:35. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 01:28. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Cluj-Napoca și Brăila. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Cluj-Napoca la Brăila?

Veți putea pleca din Cluj-Napoca folosind stații precum Cluj Napoca și Cluj Napoca Est. Acestea vă conectează cu stații care includ Brăila din Brăila. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Cluj-Napoca, fie în Brăila, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Cluj-Napoca la Brăila?

Ruta de la Cluj-Napoca la Brăila este deservită de furnizori care includ Infofer, CFR Călători și . De la această listă de furnizori de transport, există până la 25 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Cluj-Napoca de 18 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Cluj-Napoca la Brăila, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 18 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback