Train Illustration

Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Galaţi

Starting from
75,55 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 104,20 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

De la 98 RON

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Galaţi

Plănuiți să călătoriți de la Cluj-Napoca la Galaţi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Cluj-Napoca la Galaţi?

În medie, un bilet de tren de la Cluj-Napoca la Galaţi vă va costa 148,41 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 75,55 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Cluj-Napoca la Galaţi transport tren

Cel mai bun preț 91,80 RON
Durata călătoriei 16 h 53 min
Călătorii pe zi 20
Prima plecare 03:36
Ultima plecare 01:28
Distanța 373 km
Plecare Cluj-Napoca
Sosire Galaţi
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Prețul biletului Cluj-Napoca - Galaţi în fiecare zi

 
Azi
104,20 RON
102,32 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
98 RON
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
91,80 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
19
Transportatori
3
Prețul minim
75,55 RON
Prețul maxim
192,65 RON

Cluj-Napoca - Galaţi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

98 RON

Data
Joi 18 August 2022
CFR Călători-logo
Cluj Napoca Est - Galați
16:42 - 13:50
CFR Călători
21h 8min
2 schimbări
CO2: 1.07kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Cluj-Napoca la Galaţi cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Cluj-Napoca la Galaţi, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Cluj-Napoca și Galaţi vor termina călătoria în 12 h 37 min. În medie, vă va lua cam 16 h 38 min pentru a parcurge 373 km între Cluj-Napoca și Galaţi.

În ce moment al zilei pot călători de la Cluj-Napoca la Galaţi?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Cluj-Napoca la Galaţi la 03:35. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 01:28. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Cluj-Napoca la Galaţi?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Cluj-Napoca și Galaţi. Vă puteți începe călătoria în Cluj-Napoca la stații precum Cluj Napoca și Cluj Napoca Est. Acestea se leagă de stații care includ Galați din Galaţi. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Galaţi.

Câte călătorii zilnice există de la Cluj-Napoca la Galaţi?

Numărul exact al călătoriilor de la Cluj-Napoca la Galaţi poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 20 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Infofer, CFR Călători și . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 26 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Cluj-Napoca la Galaţi. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Cluj-Napoca la Galaţi variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 19 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
227 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback